Anbefaling

Giv morten din stemme

Anbefaling af Morten Refskov til Hovedstyrelsen

Lyngby-Taarbæk Lærerforening støtter Mortens kandidatur til Hovedstyrelsen

Jeg giver Morten mine bedste anbefalinger. Jeg kender Morten bl.a. fra samarbejdet i kredsregi, på hovedstyrelsesformøder, og i hans egenskab af kredsformand for Ballerup Lærerforening. I alle sammenhænge bidrager Morten aktivt med ideer og forslag, ligesom han indgår engageret og kritisk i enhver dialog. I bladet Folkeskolen og på kongressen i DLF har Morten i markante indlæg præsenteret nogle skarpe analyser, og han står altid fast på de solidariske løsninger til gavn for alle medlemmer, hvilket efter min mening er fundamentet for enhver fagforening. Morten er desuden både pragmatisk og konstruktiv, når meningerne brydes, og han sætter ord på udfordringerne i debatten som ingen anden - og trækker ofte debatten op med blik for en større sammenhæng.

 

Morten har været en markant stemme siden han blev valgt som formand i Ballerup. Han har et klart fokus på de fundamentale vilkår og grundlæggende forhold for medlemmerne, og han har viljen og modet til også at tage de vanskelige diskussioner. Morten ønsker, at DLF skal fremstå som en stærk fagforening, hvor medlemmerne står sammen om fælles mål. Jeg er overbevist om, at det vil være en stor gevinst for os alle, at Morten bliver valgt til Hovedstyrelsen (HS). Han kan i HS være med til at kvalificere beslutningerne, udvide debatterne, tage de grundige interne diskussioner samt være med til at definere, i hvilken retning DLF skal bevæge sig.

 

Morten vil arbejde solidarisk for en central arbejdstidsaftale (selv om Ballerup Lærerforening har opnået en af de bedste lokale arbejdstidsaftaler) som sikrer, at alle foreningens medlemmer har ordentlige arbejdsvilkår. Han ønsker at fastholde professionstankegangen og vil kæmpe for ”den Danske Model”. Med en plads i Hovedstyrelsen kan og vil han uden tvivl bidrage til, at vi står godt rustet til OK-18.

 

For at støtte Morten har jeg valgt at stille op, som hans suppleant.

 

Min anbefaling er klar - sæt kryds ved Morten.

 

Mvh

Ole Porsgaard

Formand og FTR

Lyngby-Taarbæk Lærerforening

Emner

Målgruppe